Web Analytics Made Easy - Statcounter

جوان آوجی با تکیه بر اقتصاد مقاومتی توانسته با راه‌اندازه یک واحد پرورش بوقلمون 2هزار بوقلمون را پرورش دهد.

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین وحید رمضانخانی یکی از جوانان  کارآفرین استان قزوین, متولد ۱۳۶۱ که در شرایط فعلی کشور با توجه به منویات مقام معظم رهبری در سال جهش تولید نزدیک به یک سال است با همکاری برادرش دست به پرورش بوقلمون در روستای هرائیین شهرستان آوج زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رمضانخانی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در قزوین اظهار کرد: بنده از ده سال قبل که بیکار بودم  تصمیم به انجام این کار گرفتم اما به دلیل پاره ای از مشکلات تا سال گذشته نتوانستم هدفم را به مرحله اجرا برسانم.

وی در مورد تسهیلات بسیج سازندگی بیان کرد: تسهیلات بسیج سازندگی چاره ساز خیلی از مشکلات ما بود اما با توجه به تورم اقتصادی جامعه مسئولان بایستی برای افزایش مبلغ این تسهیلات چاره اندیشی کنند تا کسانی که توانایی کارهای تولیدی را دارند اما از سرمایه مالی برخوردار نیستند بتوانند با امید و انگیزه وارد کارهای تولیدی شوند.

رمضانخانی با اشاره به اینکه پرورش بوقلمون را در زمینی به مساحت 600متر مکعب در روستای هرائیین شهرستان آوج آغاز کرده است اضافه کرد: ایجاد امکانات لازم برای پرورش بوقلمون ملزم به هزینه های بالایی است  و از آنجا که سرمایه اولیه بالایی برای شروع کار نداشتم تا کمک بسیج سازندگی و ارگان های دیگر توانستم به تولید و پرورش ۲۰۰۰بوقلمون برسم.

 

وی با اشاره به شرایط گرانی و اقتصادی جامعه عنوان می‌کند: با توجه به اینکه مواد اولیه، واکسن، آب و دانه طیور چند برابر قیمت قبل شده است اما قیمت بوقلمون تغییر چندانی نکرده است و بین بازار تولید و عرضه هماهنگی لازم وجود ندارد و لازم است مسؤولان راه کاری را برای این موضوع ارائه بدهند و حدالامکان قیمت تغذیه و واکسن و داروی طیور به صورت دولتی و قیمت پایین تر از بازار به تولیدکنندگان طیور ارائه بدهند تا تولید کنندگان ناامید نشده و با انگیزه بیشتری تولیدات خود را افزایش دهند .

رمضان خانی در پایان گفت : در گذشته مایحتاج اولیه و ضروری طیور را می‌توانستیم به صورت چک و اقساطی خریداری کنیم و تا پرورش طیور و عرضه به بازار مصرف زمان برای وصول اقساط و چک هایمان وجود داشت اما در حال حاضر تمام خریدهایمان برای مایحتاج اولیه طیور مثل دانه ، واکسن و دارو به صورت نقدی است که این موضوع باعث مشکلاتی در بین تولید کنندگان شده است چرا که پرورش بوقلمون و طیور دیگر و فروش آن به بازار مصرف و تبدیل آن به نقدینگی زمان‌بر است و دست تولیدکنندگان برای خرید نقدی  مایحتاج ضروری طیور خود خالی است که باید این موضوع مورد توجه مسئولان قرار بگیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی اقتصاد امید پرورش اقتصاد مقاومتی اقتصاد امید پرورش قزوین آوج بسیج سازندگی پرورش بوقلمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۶۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است

به گزارش خبرنگار مهر، کیا عاشوری بعد از ظهر پنجشنبه در همایش روی ملی شوراهای استان ضمن تبریک این روز، اظهار کرد: یکی از مصادیق مردم سالاری دینی با انتخاب اعضای شورا توسط مردم رقم خورد.

وی با بیان اینکه قبل از انقلاب به سبب حضور مستشاران غربی، مردم در امور کشور و تصمیم‌سازی‌ها نقشی نداشتند، افزود: با درایتت امام راحل در قانون اساسی تشکیل شورا ابلاغ شد و اعضای شورا منشأ خیر در شهر و روستاها شدند که تلاش و کار را سرلوحه قرار می‌دهند.

عاشوری با بیان اینکه تنها هدف شوراها خشنودی و رضایت مردم و توسعه و آبادانی مناطقشان است، ادامه داد: باید با تجمیع افکار و شناسایی ظرفیت‌ها اقتصاد مقاومتی را عملاً اجرایی کنید.

وی با اشاره به شکل گیری مجمع مشورتی شوراهای استان بیان کرد: تشکیل مجمع مشورتی شوراها قطعاً در بحث جهش تولید و اقتصاد مقاومتی هر شهر و روستا بنابر ظرفیت‌های موجود می‌تواند نقش آفرین باشد.

فرماندار رشت با تاکید بر اینکه شورا تبلور عینی مردم‌سالاری دینی، ظرفیتی برای مشارکت مردم در انجام کارها و حلقه واسطی برای اجرای برنامه ریزی هایی است که شکل می‌گیرد، گفت: شوراها به عنوان نزدیک ترین نهاد به مردم تأثیرگذار بوده و در تحقق شعار سال نقش انکار ناپذیر دارند.

کد خبر 6095220

دیگر خبرها

  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود 
  • اساس پیشرفت هر کشور توجه به آموزش و پرورش است
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند