Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروز نخستین پروژه زنجیره کامل پرورش بوقلمون کشور در روستای عباس آباد آورزمان ملایر کلنگ زنی شد.

سرمایه گذار و مدیرعامل این مجتمع و شرکت صنعتی ماکیان گستر پرگاس، یک بانونی کارآفرین اهل استان قم است که اکنون عزم خود را جرم کرده تا در اراضی ملایر نخستین پروژه تولید صنعتی گوشت بوقلمون را راه اندازی کند تا ضمن اشتغالزایی و تأمین نیاز داخلی کشور به گوشت بوقلمون، بازارهای صادراتی کشورهای حوزه خلیج فارس را نیز پوشش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایجاد ۲۰ هزار شغل طی ۳ سال در همدان

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان در این مراسم با بیان اینکه در برنامه راهبردی توسعه سه ساله استان، هر ساله باید ۲۰ هزار شغل ایجاد شود، گفت: ویژگی پروژه عظیم ۲۰ هزار قطعه ای پرورش بوقمون ملایر، زنجیره ای بودن آن است.

سیدمحمود عسگریان با بیان اینکه ما به دنبال این هستیم در نقاط مختلف کشور و استان همدان مجموعه ای از تولید را که تکمیل کننده فرآیند تولید اولیه هستند، داشته باشیم، افزود: گوشت بوقلمون سرشار از فسفر و کلسیم است و خاصیت درمانی فراوانی دارد.

وی با اشاره به اینکه امیدورایم این پروژه بزرگ در کوتاه ترین زمان ممکن به مرحله بهره برداری برسد، مدیریت این پروژه توسط "فاطمه نائینی زاده" را نشان از توانمندی بانوان و نقش پررنگ آنان در رونق اقتصادی کشور دانست.

لزوم جذب سرمایه گذاران در بحث اشتغالزایی پایدار روستاها

معاون برنامه ریزی و هماهنگی فرمانداری ملایر نیز با ابرازخرسندی از ورود و جذب سرمایه گذاران در بحث اشتغالزایی پایدار روستاها، گفت: این بانوی سرمایه گذار با پیگری های مجدانه توانسته در کمتر از یک سال پروسه کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی این پروژه را طی کند.

لیلا غفاری بر لزوم همکاری و مساعدت دستگاه های اجرایی با این سرمایه گذار برای اتمام پروژه تأکید کرد و یادآور شد: بنیانگذار این طرح تولیدی یک بانوی ایرانی است که افتخاری بزرگ برای ما محسوب می شود و گواه حضور مؤثر بانوان در تمامی عرصه های نظام است.

بازارهای جهانی؛ هدف نخستین بانوی سرمایه گذار در ملایر

مدیرعامل مجتمع و شرکت صنعتی ماکیان گستر پرگاس و سرمایه گذار طرح ۲۰ هزار قطعه ای پرورش بوقلمون در روستای عباس آباد آورزمان ملایر که اهل قم است، در حاشیه این کلنگ زنی با بیان اینکه این پروژه عظیم در شش فاز تعریف شده، گفت: مساحت پروژه ۲۰ هزار و ۱۰۰ مترمربع است.

فاطمه نائینی زاده  افزود: فاز اول شامل پرورش ۲۰ هزار قطعه بوقلمون، فاز دوم شامل مولو بوقلمون، فاز سوم مربوط به جوجه کشی، فاز چهارم مربوط به احداث کشتارگاه، بسته بندی و سردخانه، فاز پنجم شامل کارخانه دان و فاز ششم شامل ایجاد صنایع تبدیلی است.

وی با اشاره به اینکه پیش بینی می شود کل این پروژه در انتها برای ۳۰۰ نفر به طور مستقیم و ثابت اشتغالزایی داشته باشد، ادامه داد: برای تکمیل نهایی این پروژه ۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است به طوری که اجرای هر فاز به ۱۰ میلیارد تومان بودجه نیاز دارد.

نائینی زاده با بیان اینکه در صورت حمایت مسئولان استان و شهرستان ملایر فاز اول را ظرف سه ماه آینده به بهره برداری می رسانیم، افزود: ساختمان این پروژه به صورت سازه از پیش ساخته شده بوده که از کانادا وارد شده و آماده نصب است.

این بانوی کار آفرین با اشاره به قرار گرفتن در سال تولید ملی اظهار کرد: هدف اصلی ما دستیابی به رشد اقتصادی پایدار و اشتغالزایی در روستاهاست.

وی با بیان اینکه در حال حاضر سرانه مصرف گوشت بوقلمون سالیانه برای هر فرد ۷۰۰ گرم است، تصریح کرد: این رقم باید به دو کیلوگرم افزایش یابد چرا که گوشت بوقلمون در دام و طیور بهترین منبع پروتئین و سرشار از فسفر و کلسیم بوده و مواد و ویتامین های آن چهار برابر میگو است.

نائینی زاده به کلسترول پائین گوشت بوقلمون و مفید بودن آن برای بیماران قلبی و عروقی اشاره کرد و گفت: ما در این روستا نخستین زنجیره کامل تولید گوشت بوقلمون کشور را راه اندازی کرده ایم و امیدواریم با حمایت جدی مسئولان بتوانیم تولید آن را به ۱۰۰ هزار قطعه در سال افزایش دهیم.

وی با تأکید بر اینکه صادرات محصولات تولیدی جزء اولویت های ماست، گفت: در حال حاضر بازاریابی انجام شده و بسیاری از تجار خارجی  مثل کشورهای حوزه خلیج فارس و تجار عراقی آماده بستن قرارداد با ما هستند.

این بانوی کارآفرین از مسئولان خواست تا برند صادراتی لازم برای این کار را به این شرکت اعطا کنند تا بتوانند به راحتی تولید و صادرات داشته و سبب رونق تولید داخلی شوند./ ایسنا

بیشتر بخوانید:

گیلان از استان های قطب کشور در پرورش بوقلمون

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۸۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد

به گزارش خبرنگار اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، جواد اوجی وزیر نفت در مراسم امضای تفاهم نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی ضمن تبریک روز کارگر گفت: خداراشاکرم که امروز این اتفاق خوب رقم خورده است. به لطف پروردگار و توسل به ائمه اطهار و اقدامات جهادی کارکنان وزارت نفت پروژه‌های بسیاری به بهره برداری رسید که از توان آنها رشد تولید و صادرات را بدست آوردیم.

وی تاکید کرد: هر دو دستگاه که متولی ارائه آمار رشد اقتصادی بودند هر سه ماه آمار رشد اقتصادی در تمام بخش‌های اقتصاد را گزارش دادند و فصلی داشتیم که رشد صنعت نفت و گاز به بیش از ۲۵ درصد در این امار رسید. این شرایط تا جایی پیش رفت که حدود نینی از رشد اقتصادی ۶ درصدی سال گذشته کشور مربوط به بخش صنعت نفت و گاز بود.

اوجی گفت: محدودیت سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنایع بالادستی برداشته شد و هلدینگ‌ها نیز به خصوص در بحث جمع آوری گاز‌های مشعل توانایی خود را نشان داده اند. تجارب من در بخش خصوصی مرا به این درک رساند که باید سد مقابل ورود بخش خصوصی به صنایع بالادستی شکسته شود. امروز این فضا باز است و وزارت نفت از هر شرکتی برای توسعه کشور و جهش تولید استقبال می‌کند. امسال بیش از ۵۰ پروژه با ارزش بیش از ۲۵ میلیارد دلار را شروع می‌کنیم.

وزیر نفت تصریح کرد: وزارت نفت برای تحقق شعار سال برنامه دارد و به امید خدا بیش از ۷۰ پروژه به بهره برداری میرسد. تولید نفت ما امسال جهش خواهد داشت و همچنین توان پالایش نفت ما نیز شاهد افزایش خوبی خواهد بود. با جلوگیری از خام فروشی درآمد و ارزش افزوده مال ۲.۵ برابر افزایش خواهد یافت.

وی گفت: در بحث پتروشیمی‌ها سال گذشته ما به پتروشیمی‌ها ۸ درصد گاز بیشتری دادیم و رکورد تولید ۷۵ میلیون تنی توسط پتروشیمی رقم خورد و امیدواریم که امسال این رکورد نیز شکسته شود.  

اوجی تاکید کرد: ناترازی انرژی ناشی از بی توجهی به امر سرمایه گذاری در تولید بوده و صرفه جویی بوده است. به تمام نیروگاه‌ها و صنایعی که در بهینه سازی مصرف انرژی کوشا نیستند اخطار می‌دهیم. نمی‌شود که تولید به دنبال مصرف بدود؛ این نفت و گاز سرمایه مردم است؛ به همین جهت ما باید در بهینه سازی مصرف کوشا باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مبادله ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری فارس و هیئت‌های خارجی
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • مبادله بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری بین استان فارس و هیات‌های خارجی
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی