Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک جوان کارآفرین در استان سیستان و بلوچستان گفت: جوانان منتظر ایجاد اشتغال از طرف دولت و کارهای پشت میزنشینی نباشند بلکه خودشان با همکاری نهادهای حمایتی شرایط ایجاد اشتغال را برای خود و حتی چند نفر دیگر فراهم کرده و به معنای واقعی اقتصاد مقاومتی را عملی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش خبرنگار خاورستان، شغل و کسب درآمد مسئله بسیار مهمی برای هر جوانی است و بسیاری از جوانان امروزی برای اشتغال، ادامه تحصیل داده و با گذراندن چند سال در رشته تحصیلی مورد نظرشان در آرزوی شاغل شدن در پُست‌های دولتی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از جوانان در کشور و استان خراسان جنوبی هستند که چندین سال در رشته‌ای تحصیل کرده و بعد از فارغ‌التحصیلی نه‌ تنها مشغول بکار نمی‌شوند بلکه چندین سال را در انتظار شغل مورد نظر در آزمون‌های استخدامی متعدد شرکت می‌کنند و هیچ تضمینی هم برای اشتغال آن‌ها وجود ندارد.

در سال‌های اخیر که بحث اقتصاد مقاومتی و راه‌اندازی کارگاه‌های اشتغال‌زایی در کشور مطرح شده، با حمایت سازمان‌های حمایتی از جمله کمیته امداد امام خمینی (ره) جوانان و بسیاری از افرادی که توانایی ایجاد اشتغال برای خود و حتی افراد دیگر را داشتند به آرزوی دیرینه‌شان دست پیدا کردند.

پرورش بوقلمون و اشتغال‌زایی برای 5 نفر

صبح یک روز پاییزی با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی و تعدادی از مسئولان بخش مود شهرستان سربیشه به سمت روستای فال حرکت کردیم تا تلاش و همت جوانان دهه هفتادی که کمر بر آبادکردن روستایشان بسته‌اند، از نزدیک مشاهده کنیم.

 

 

علی عربی و محمد عبدالهی دو جوان روستای فال که خواهرزاده و دایی نیز هستند اقدام به پرورش بوقلمون کرده و در کنار این کار با پرورش ماهی و کار کشاورزی برای پنج نفر اشتغال‌زایی کرده‌اند.

علی عربی در خصوص اشتغالی که ایجاد کرده، اظهار کرد: پدربزرگم در روستای فال به کار کشاورزی مشغول بود و با توجه به این‌که سنی از وی گذشته بود، دایی‌هایم نیز در انجام کارهای کشاورزی با پدربزرگ همکاری می‌کردند.

تحصیل در دانشگاه را رها کردم

وی افزود: من در رشته کامپیوتر-نرم‌افزار و دایی‌ام در رشته الکتروتکنیک دانشگاه زاهدان تحصیل می‌کردیم و گاهی در انجام کارهای کشاورزی به پدربزرگ کمک می‌کردیم اما من بعد از دو ترم تحصیل تصمیم گرفتم ادامه تحصیل ندهم و به یک کار تولیدی مشغول شوم.

این جوان کارآفرین بیان کرد: چون پدربزرگم در محل زمین کشاورزی خود زمین بلااستفاده و استخر ذخیره آب داشت به فکر ایجاد فضایی جهت پرورش بوقلمون و پرورش ماهی افتادم و با استقبال پدربزرگ و دایی‌ها نسبت به تحقق تصمیمم اقدام کردم.

عربی افزود: ابتدای کار ۱۰ میلیون تومان از یک نفر قرض و با کمک و حمایت‌های روحی و فکری پدربزرگ و دایی کار را آغاز کردم و با احداث فضایی در دو طبقه با ابعاد حدود ۱۰۰ مترمربع اقدام به پرورش بوقلمون کردیم.

دریافت تسهیلات از کمیته امداد امام خمینی(ره)

وی با بیان این‌که حدود سه سال قبل کارشان را آغاز کردند، عنوان کرد: بعد از آغاز بکار از کمیته امداد امام خمینی(ره) و چند بانک تسهیلات دریافت کردیم و کارمان را توسعه دادیم به‌گونه‌ای‌ که اکنون حدود ۱۵۰۰ قطعه بوقلمون و ۳۰۰ میلیون تومان سرمایه درگردش داریم.

این جوان کارآفرین گفت: گوشت بوقلمون را به زاهدان می‌فرستیم و هر کیلو ۴۵ هزار تومان به فروش می‌رسانیم.

عربی اظهار کرد: اگر مشتری برای خرید جوجه بوقلمون زنده داشته باشیم جوجه‌ها را به فروش می‌رسانیم و خوشبختانه در بحث بازار فروش مشکلی نداریم.

 

 

وی با اشاره به خرید دستگاه جوجه کشی جهت توسعه کار خود، بیان کرد: در حال حاضر تنها مشکل ما نداشتن برق برای فضای پرورش بوقلمون است که در محل زمین کشاورزی واقع شده است و در خصوص تهیه دان نیز مشکلی نداریم.

این جوان کارآفرین گفت: در کنار پرورش بوقلمون پرورش ماهی کپور و کار کشاورزی انجام می‌دهیم.

عربی با اشاره به این‌که در حال حاضر با خودش ۵ نفر در این چرخه اشتغال‌زایی مشغول بکار هستند، گفت: به دو نیروی کاری که از روستای مجاور با ما همکاری دارند روزانه ۵۰ هزار تومان دستمزد می‌دهم.

وی عنوان کرد: تاکنون همکاری کمیته امداد برای پرداخت تسهیلات بسیار خوب بوده و از جهاد کشاورزی نیز درخواست دریافت تسهیلات داشته‌ایم که امیدوارم به زودی محقق شود.

توانایی ایجاد کشتارگاه صنعتی برای بوقلمون داریم

این جوان کارآفرین بیان کرد: اگر همکاری در بحث دریافت تسهیلات با ما وجود داشته باشد توانایی ایجاد کشتارگاه صنعتی برای بوقلمون را داریم.

این جوان کار آفرین که ۲۴ سال سن دارد خطاب به جوانان گفت: منتظر ایجاد اشتغال از طرف دولت و کارهای پشت میزنشینی نباشند بلکه خودشان با همکاری نهادهای حمایتی شرایط ایجاد اشتغال را برای خود و حتی چند نفر دیگر فراهم کرده و به معنای واقعی اقتصاد مقاومتی را عملی کنند.

وی از حضورش و کار در روستا بسیار احساس خرسندی کرد و افزود: روستاها را نباید ترک کرد بلکه با ایجاد شغل باید شرایط بازگشت به روستا و شور و نشاط بین روستائیان را فراهم کرد.

اعتبار 50 میلیون تومانی جهت اشتغال روستایی

رضا سلم آبادی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی نیز در خصوص ایجاد بنگاه اشتغال‌زایی و اقتصادی، گفت: خوشبختانه کمیته امداد در سال‌جاری در بحث اشتغال روستایی به ویژه در شهرستان‌های مرزی اعتبارات خوبی در نظر گرفته است.

وی افزود: برای سال‌جاری سرانه پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی ۵۰ میلیون تومان درنظر گرفته شده و به ازای بکارگیری هر نفر نیروی کار چنان‌چه از مددجویان امداد یا وابسته به خانواده مددجو باشد نیز ۵۰ میلیون تومان تسهیلات دیگر به کارفرما پرداخت می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی گفت: کمیته امداد در شهرستان‌های مرزی در صورت ایجاد اشتغال برای ۵ نفر و پرداخت حقوق طبق قانون کار و بیمه‌کردن افراد، امداد تا دوسال حق بیمه افراد و کارفرما را نیز پرداخت می‌کند.

بنابراین‌گزارش؛ در شرایطی که کمیته امداد توجه خاصی به روستاهای شهرستان‌های مرزی و اشتغال روستایی دارد، می‌طلبد مردم روستاها به جای مهاجرت به شهر و حاشیه‌نشینی با دریافت تسهیلاتی که درصد سود پایینی دارد به فکر راه‌اندازی شغل و فراهم‌کردن زمینه اشتغال برای چند نفر دیگر باشند؛ همان‌گونه که این دو جوان اهل روستای فال برای ۵ نفر اشتغال‌زایی کرده‌اند.

با همکاری نهادهای حمایتی و انقلابی از جمله کمیته امداد امام خمینی (ره) "ما می‌توانیم" به راحتی عملیاتی می‌شود و نشان خواهیم داد که تحریم‌های ظالمانه آمریکا هیچ تأثیر سوئی در عزم و اراده جوانان ایران زمین ندارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۸۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه از هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان در سال گذشته خبر داد و افزود: خوشبختانه در حال حاضر خانواری در استان نیست که واقعا نیاز به حمایت داشته باشد و تحت پوشش نباشد.

رضا طاهری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به جمعیت ۱۵۲ هزار نفری خانواده کمیته امداد در استان گفت: این تعداد مددجو در قالب ۷۶ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند.

وی با اشاره به گسترگی خدمات امداد، گفت: برخی تصور دارند که تنها خدمت کمیته امداد پرداخت مستمری است، درحالی که ۱۲۱ نوع خدمت شامل خدمات درمانی، تحصیلی، آموزشی، اشتغال، مسکن و ... به مددجویان ارائه می‌شود.

وی افزود: یکی از تصورات دیگری که در جامعه وجود دارد این است که عمده این هزینه‌ها از محل مشارکت‌های مردمی و خیرین تامین می‌شود، خیرین سهم تقریبا ۱۵ درصدی در این زمینه دارند.

وی افزود: سال گذشته ۳۳۰ میلیارد تومان از محل مشارکت‌های مردمی و خیرین جمع‌آوری شده و مابقی هزینه‌های صورت گرفته برای مددجویان از محل منابع دولتی، منابع کمیته امداد و تسهیلات قرض الحسنه و... تامین شده است.

طاهری خاطرنشان کرد: سهم مردم و خیرین از هزینه کرد برای مددجویان  شاید خیلی باشد، اما همین کمک‌های اندک برکت داشته و گره گشای بسیاری از مشکلات مددجویان است.

به گفته مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در حال حاضر ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار خیر بصورت ثابت درحوزه‌های مختلف با کمیته امداد همکاری کرده و یاری‌رسان مددجویان هستند.

وی در خصوص مبلغ مستمری مددجویان هم گفت: این مبلغ بر حسب جمعیت برای هر خانوار متفاوت است و در حال حاضر خانوار یک نفره یک میلیون تومان و خانواره پنج نفره و بیشتر ۳.۵ میلیون تومان در ماه مستمری دریافت می‌کند.

ساخت ۳۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان در سال جدید/ ۱۹۷۰ زن سرپرست خانوار بیمه شدند

طاهری گفت: این مبلغ مستمری در کنار کمک‌های بسیار دیگری است که به مددجویان ارائه می‌شود، بطور مثال سال گذشته ۱۲ میلیارد تومان فرانشیز درمانی به ۴۱ هزار مددجو پرداخت کردیم. در بحث مسکن مددجویان هم ۳۳۰ واحد مسکونی اخیرا افتتاح کرده و امسال هم ساخت ۳۰۰ واحد دیگر را در دستور کار داریم. در بحث ودیعه مسکن نیز سال گذشته ۹۹ میلیارد تومان به ۲۲۰۰ نفر و در بحث کمک هزینه اجاره مسکن ۱۲ میلیارد تومان به ۲۸۰۰ نفر پرداخت شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در حوزه تحصیل هم سال گذشته ۱۴ میلیارد تومان کمک هزینه تحصیلی پرداخت شده و از دانشجویان تحت پوشش امداد حتی در مقطع دکترا هم حمایت می‌کنیم.

وی افزود: در بحث تهیه اقلام ضروری مانند یخچال، تلویزیون و... هم خانوارها کمک دریافت می‌کنند و در این زمینه سال گذشته ۱۹۵۰ قلم کالا به ارزش هشت میلیارد تومان خریداری و در اختیار مددجویان قرار داده شد.

طاهری گفت: وام گره‌گشایی هم خدمت دیگر امداد است که مددجویان می‌توانند در مواقع اضطرار از آن استفاده کنند و در این زمینه هم سال گذشته ۱۲۵ میلیارد تومان تسهیلات به ۱۴ هزار مددجو پرداخت شده است.

طاهری گفت: در بحث جهیزیه هم خانوارهای مددجو حمایت می‌شوند و سال گذشته ۲۱۰۰ سری جهیزیه شامل یخچال، تلویزیون، لباسشویی، جاروبرقی و اجاق گاز به ارزش ۷۷ میلیارد تومان برای نوعروسان امداد خریداری و به آنها تحویل شد.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه از اهدای بسته‌های حمایتی معیشت ی به مادران باردار و شیرده که احتمال سوءتغذیه آنها وجود دارد خبر داد و افزود: در این زمینه سال گذشته ۱۲۰۰ مادر از این خدمات به ارزش چهار میلیارد تومان برخوردار شدند.

طاهری گفت: خدمت دیگر امداد برای مادران سرپرست خانوار است، بطوری که حق بیمه آنها پرداخت شده تا آنها بتوانند بعد از چندسال بازنشسته شده و حقوق دریافت کنند. در این زمینه تاکنون ۱۷۵۰ مادر سرپرست خانوار بیمه شده‌اند و سال گذشته ۹ میلیارد تومان حق بیمه آنها پرداخت شد تا بتوانند در آینده مستمری بگیر شوند.

طاهری درباره طرح اکرام ایتام با اشاره به حمایت خیرین از ایتام و فرزندان محسنین، گفت: هر یتیم ماهانه بطور میانگین یک میلیون تومان از محل کمک حامیان دریافت می‌کند. این مبلغ برای هر فرزند محسنین  ماهانه ۳۰۰ هزار تومان است.

پشت نوبتی نداریم

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه «پشت نوبتی» در کمیته امداد استان نداریم، گفت: خوشبختانه تمام افراد واجد شرایط تحت حمایت امداد درآمده‌اند و در این زمینه پشت نوبتی نداریم.

وی افزود: امسال دو هزار خانوار جدید سهمیه گرفته‌ایم و هر خانواری که واقعا واجد شرایط باشد، تحت حمایت درآمده و محدودیتی در این زمینه نداریم.

طاهری در خصوص شرایط خانوارها برای برخورداری از حمایت‌های امداد نیز گفت: افرادی که جزو سه دهک پایین جامعه باشند، یا زن سرپرست خانوار بوده و یا توانایی اشتغال نداشته باشند و یا بیماری صعب‌العلاج داشته باشند و ... می‌توانند از حمایت‌های امداد برخوردار شوند.

وی خاطرنشان کرد: همه ما افرادی را در سطح جامعه مشاهده می‌کنیم که به ظاهر خیلی فقیر بوده و مشغول تکدی‌گری هستند و بعضا مردم این موضوع را مطرح می‌کنند که چرا کمیته امداد این افراد را تحت پوشش نمی‌برد. واقعیت امر این است که برخی از این افراد به دلیل درآمد بالای تکدی‌گری به این کار روی آورده‌اند و حاضر نیستند این کار را کنار گذاشته و تحت پوشش قرار گیرند.

طاهری افزود: غالب این افراد درآمد بسیار بالایی از تکدی گری کسب می کنند و برای همین نمی خواهند آن را کنار بگذارند. اگر مردم به جای کمک به این افراد سودجو، از طریق نهادهایی مانند کمیته امداد اقدام کنند، قطعا کمک های آنها دست نیازمندان واقعی و آبرومند می رسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • معلم بیرجندی با ۱۱ فرزند معنوی
  • حمایت ۶۴۴۰ معلم کرمانی از ایتام کمیته امداد
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان