Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در حال حاضر سرانه مصرف گوشت بوقلمون در استان نیم کیلو است که باید میزان واحدهای پرورش بوقلمون را توسعه دهیم تا سرانه آن نیز افزایش یابد.

به گزارش قدس آنلاین، سعادت علی نیا در خصوص علت محدودیت صدور پروانه به واحدهای پرورش کبک و بلدرچین اظهار کرد: در گذشته برای صدور پروانه صنعتی واحدهای تولید کبک و بلدرچین محدودیت وجود داشت، اما در سال جاری با توجه به سیاست‌های دام و طیور ابلاغیه وزارخانه این محدودیت‌ها برداشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علاوه بر کبک و بلدرچین، محدودیتی برای صدور پروانه صنعتی سایر ماکیان همچون بوقلمون و شتر مرغ نیز وجود ندارد، تنها محدودیت در زمینه پرورش مرغ‌تخم‌گذار وجود دارد که علت آن مازاد تولید در استان است زیرا در استان ۵۰ هزار تن مازاد تولید وجود دارد.

معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: در زمینه پرورش مرغ گوشتی نیز ۲۹ میلیون ظرفیت پرورش در هر دوره وجود دارد. همچنین در استان ۴۵ واحد پرورش بوقلمون وجود دارد و روزانه ۵۰۰ قطعه کشتار می‌شود و میزان تولید گوشت آن پنج تن است.

علی‌نیا بیان کرد: در حال حاضر سرانه مصرف گوشت بوقلمون نیم کیلو است که باید میزان واحدهای پرورش بوقلمون را توسعه دهیم تا سرانه آن نیز افزایش یابد.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پرورش بوقلمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۶۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت واحدهای تولیدی در گرو کارگران ماهر و پرتلاش آن است

ایسنا/کرمان استاندار کرمان دلیل موفقیت هر مجموعه تولیدی را در داشتن کارگران ماهر و پرتلاش دانست و گفت: در شهرستان سیرجان اقدامات توسعه‌ای بسیار خوبی در حال انجام است.

محمدمهدی فداکار ظهر امروز ۱۱ اردیبهشت ماه در آیین تجلیل از کارگران نمونه سیرجان اظهار کرد: هویت انسانی با کار شناخته می‌شود.

وی دلیل موفقیت هر مجموعه تولیدی را در داشتن کارگران ماهر و پرتلاش دانست و بیان کرد: شرکت صنعتی و معدنی گل گهر در همه پروژه‌های توسعه‌ای استان پیش قدم است.

استاندار کرمان در ادامه بیان کرد: امروز تولید مهمترین نیاز کشور است و کاری که کارگران و کارکنان واحدهای تولیدی انجام می‌دهند کمتر از رشادت‌های رزمندگان در دوران دفاع مقدس نیست.

وی با اشاره به تعداد افرادی که در واحدهای صنعتی و معدنی استان کرمان مشغول به کار هستند، تصریح کرد: در شهرستان سیرجان اقدامات توسعه‌ای بسیار خوبی در حال انجام است.

به گزارش ایسنا، مجتبی مصباح مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان نیز در این آیین گفت: پیشرفت‌ها را باید فریاد بزنیم تا در جنگ روایت‌ها پیروز باشیم لذا برنامه‌ریزی برای بازدید نوجوانان و جوانان از پیشرفت‌های کشور در قالب راهیان پیشرفت داشته باشید. 

وی با اشاره به تعهد اشتغال بیش از ۴۶ هزار نفری استان در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: در سال گذشته ۵۶ هزار و ۷۴۰ نفر در استان کرمان مشغول به کار شدند.

به گزارش ایسنا، در این مراسم اعلام شد: کلنگ احداث بزرگترین مرکز آموزشی جنوب شرق کشور به مساحت ۸۰۰۰ مترمربع به زودی در گهرپارک سیرجان به زمین زده خواهد شد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • منطقه ویژه سلفچگان با تکمیل فرودگاه قم توسعه می‌يابد
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • زنجیره تولید دارو در البرز باید توسعه یابد
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • موفقیت واحدهای تولیدی در گرو کارگران ماهر و پرتلاش آن است
  • خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد