Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@17:51:46 GMT

بزرگ ترين واحد پرورش ماهي دماوند، فعال مي شود

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۴۳۳۶۹

بزرگ ترين واحد پرورش ماهي دماوند، فعال مي شود

خبرگزاري آريا - تهران – ايرنا – فرماندار شهرستان دماوند گفت: در راستاي سياست شهرستان جهت تحقق شعار `رونق توليد`، بزرگ ترين واحد پرورش ماهي غير فعال شهرستان تا 10 روز آينده با ايجاد اشتغال براي 15 نفر، فعال مي شود.

به گزارش ايرنا، مجيد صفري روز يکشنبه در حاشيه بازديد از دو واحد توليد پرورش ماهي و بوقلمون به خبرنگار ايرنا اظهار داشت: واحد توليدي پرورش ماهي در روستاي رودافشان را مي توان جزو بزرگترين واحد هاي توليد آبزيان در شهرستان دانست که به دليل مشکلاتي همچون تامين آب، اين واحد غيرفعال بود که مقرر شد با مساعدت امور آب روستايي در خصوص تامين و کاهش قيمت آب تا 10 روز آينده فعاليت اين واحد توليدي آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار شهرستان دماوند به مرکز توليد بوقلمون در اين منطقه اشاره کرد و گفت: اين واحد توليدي هم اکنون فعال است ولي ضرورت دارد مشکلات آن که شامل تامين انشعاب آب و انشعاب گاز است، رفع تا تقويت شود.
صفري افزود: در اين نشست مقرر شد به سرعت آب اين واحد توليدي با مساعدت امور آب روستايي وصل شود و گاز آن نيز که به دليل صعب العبور بودن، متصل نبود با پيگيري اداره گازمشکل اين واحد نيز رفع گردد.
اين مقام مسئول با بيان اينکه هدف ما از اين نشست ها رفع مشکلات مراکز توليدي و کارخانجات است، تصريح کرد: شهرستان دماوند از ظرفيت ها و پتانسيل هاي بالايي برخوردار است که مي توان با رفع مشکلات مراکز نيمه فعال و يا غيرفعال واحدهاي توليدي، بسياري از مطالبات منطقه را حل کرد.
حسين اردلان، رئيس جهاد کشاورزي شهرستان دماوند نيز در اين نشست به ايرنا گفت: شهرستان دماوند داراي 20 واحد پرورش ماهي است که بزرگ ترين واحد توليدي در روستاي رودافشان بوده و حدود يکهزار تن در سال ماهي توليد مي کند اما با توجه به وجود مشکلاتي همچون آب و سوخت، دوسالي است که غيرفعال بود که با همکاري ساير دستگاه ها مقرر شد تا 10 روز آينده فعاليت خود را آغاز کند.
وي ادامه داد: ميانگين توليد و پرورش ماهي در شهرستان دماوند ساليانه 1300 تا يک هزار و چهارصد تن است که عمده واحدهاي پرورش ماهي در حاشيه رودخانه دليچايي و در روستاهاي دهنار، هوير، رودافشان و مشهد است و شهرستان دماوند با توجه به شرايط آب و هوايي پتانسيل لازم را جهت پرورش ماهي دارد.
اين مقام مسئول در ادامه به واحد توليدي بوقلمون پرورشي در شهرستان اشاره و خاطرنشان کرد: اين واحد توليدي با توليد 7500 قطعه داراي مشکلاتي است که اميد است با حمايت فرماندار و ساير نهادها، اين واحد نيز تقويت شود.
اردلان گفت: شهرستان دماوند سه واحد توليد بوقلمون پرورشي دارد و داراي ظرفيت 21 هزار قطعه است که سالانه 500 تن بوقلمون توليد مي کند.
تهرام/7246//6139
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۳۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی

محسن رستمی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قزوین در حاشیه بازدید از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ گفت: استان قزوین در حوزه صادرات محصولات صنعتی همواره روند رو به رشدی را سپری کرده و به لحاظ توانمندی در عرصه‌های تولیدی توانسته جنبه بین المللی پیدا کند.

وی به حضور هشت واحد تولیدی از استان قزوین در ششمین دوره نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) اشاره کرد و گفت: در این نمایشگاه واحد‌های تولیدی ارم چهلستون، آپادانا، زرین روی کاسپین، پارسا پلیمر شریف، سهیل گاز تهران، پویا چسب، خوشگوار و ویتانا حضور داشتند.

رستمی اضافه کرد: نمایش ظرفیت‌های صادراتی بنگاه‌های ایرانی در این نمایشگاه فرصت مناسبی برای رونق تولید و تحقق شعار سال در صورت بهره‌برداری درست از صنایع را فراهم خواهد ساخت.

این مسئول بیان کرد: در داخل استان قزوین و با برنامه ریزی صورت گرفته از همه ظرفیت‌ها برای تحقق جهش تولید استفاده شده که باید باید تلاش کنیم تا از ظرفیت‌های خارجی نیز در این مسیر بهره‌مند شویم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قزوین گفت: سه هزار و ۷۴۰ واحد صنعتی در استان مستقر بوده که رقمی معادل ۳۵۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری درون آنها صورت گرفته و این استان را به قطب صنعتی کشور تبدیل کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • تجلیل از ۳۰ نفر از جامعه کار و کارگری گیلان
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شدند
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • جلوگیری از تعطیلی ۲ هزار واحد تولیدی و بیکاری ۱۹۸ هزار نیروی کار
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است