Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@00:01:12 GMT

پرورش بوقلمون با سرمایه ۵۰ میلیونی

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۵۹۵۸

پرورش بوقلمون با سرمایه ۵۰ میلیونی

کارآفرین پرورش‌دهنده بوقلمون درباره فعالیت خود می گوید:برای آغاز فعالیت، نیازمند تسهیلاتی برای راه‌اندازی مجموعه بودیم و به این منظور از صندوق کارآفرینی امید درخواست کمک کردیم. ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۱ اقتصادی کار آفرینی و اشتغال نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، زمانی که صحبت از پرورش طیور می شود، پرورش مرغ و مرغداری ها به ذهن می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به اعتقاد کارشناسان این حوزه حیوانات دیگری هستند که ازلحاظ خاصیت به‌مراتب از گوشت مرغ بهتر هستند و شاید فقط در شوخی‌های دوستانه از آن نام ببریم و نشانه‌ای برای پولدار بودن به‌حساب بیاوریم.

معاون وزیر کار: سیاست اشتغال روستایی و مشاغل خانگی جواب داد

پرورش بوقلمون اگرچه رمز و رازهای خاص خود را دارد اما از سود تضمین شده ای نیز برخوردار است. اگر سرمایه اندکی دارید و دلتان می‌خواهد کسب و کاری راه بیندازید که سودش تضمین شده باشد و حاضرید برای رسیدن به این مهم شب و روز بدون خستگی کار کنید و صبرتان هم زیاد است، پرورش بوقلمون می‌تواند یک پیشنهاد وسوسه‌برانگیز است.

مردم ایران استان قم را به‌عنوان شهری گردشگری و زیارتی و با شیرینی‌های این استان می‌شناسند، اما قم صنایع و تولیدات فراوانی را به کشور عرضه می‌کند. ازجمله این فعالیت‌ها می‌توان به تولید بوقلمون اشاره کرد. ناصر مردانی‌نصیر، پرورش‌دهنده بوقلمون در استان قم به تولید گوشت بوقلمون مشغول است.

ناصر مردانی‌نصیر متولد 1345 است و در حال حاضر مزرعه پرورش بوقلمون را اداره می‌کند و در 10سال گذشته در این امر علاوه بر اشتغال‌زایی به موفقیت‌هایی دست یافته است. در مجموعه تحت مدیریت مردانی نصیر چهار نفر به‌صورت مستقیم مشغول به کار هستند. از دیگر سو افراد زیادی نیز به‌صورت غیرمستقیم با مجموعه همکاری می‌کنند، از این دسته می‌توان از راننده، کارگران کشتارگاه و مسئولین کنترل کیفیت نام برد.

مردانی‌نصیر با بیان این‌که تقریباً10 سال است که درزمینه پرورش بوقلمون فعالیت می‌کنم گفت: پیش‌تر کار در استان اصفهان شهرستان نائین را تجربه کرده بودم. در نائین منطقه کوهستانی قرار داشت که در آن اقدام به پرورش بوقلمون می‌کردیم. منطقه کوهستانی و آب‌وهوای خوب از عوامل مهم درزمینه پرورش ماکیان خصوصاً بوقلمون است. از 3 سال پیش تصمیم گرفتم تجربیاتم را در استانی دیگر ببرم و کارم را در محل جدیدی ادامه بدهم تا این کار در مناطق مختلف گسترش پیدا کند. در قم نیز منطقه‌ای خوش آب‌وهوا وجود دارد که فضای سبز موجود در این ناحیه موجب شده است که فضای مناسبی برای پرورش بوقلمون مهیا شود. به همین سبب مشکلی ازنظر محیط مناسب برای مزرعه پیش رو نبود.

این پرورش‌دهنده بوقلمون که سال‌ها از روش‌های سنتی بهره می‌برد پس از ورود به استان قم تلاش کرد تا مزرعه‌اش را به روش‌هایی اداره نماید که در دنیا مرسوم است. در این باره گفت: مهم‌ترین نیازی که ما اعتبار کافی برای تجهیزات و نوسازی ابزار، وسایل نگهداری جوجه و بوقلمون و روش‌های بهداشتی و درمانی بود تا از حالت سنتی خارج‌شده و به‌صورت مکانیزه و مدرن فعالیت خود را ادامه دهیم.

این کارآفرین درباره نحوه دریافت وام از صندوق کارآفرینی امید افزود: برای آغاز فعالیت، نیازمند تسهیلاتی برای راه‌اندازی مجموعه بودیم و به این منظور از صندوق کارآفرینی امید درخواست کمک کردیم. در ابتدا درخواست وام 100 میلیون تومانی دادیم اما پس از بررسی توسط کارشناسان درنهایت صندوق وام50 میلیون تومانی در اختیار ما گذاشت. این سرمایه باعث شد تا روند کاری ما راهی جدید در پیش بگیرد.

وی درباره نحوه آشنایی خود با مجموعه صندوق کارآفرینی امید با تأکید بر شناخته‌شده بودن صندوق اظهار داشت: در قم صندوق کارآفرینی امید برای کسانی که مایل‌اند کار جدیدی راه بیندازند شناخته‌شده است. من نیز مجموعه را از طریق دوستانم شناختم که از خدمات صندوق استفاده کرده بود.

این پروش دهنده بوقلمون درباره سختی‌هایی که بر سر راه افراد علاقه‌مند به این کار وجود خواهد داشت اظهار داشت:در نگهداری بوقلمون و در کل ماکیان عوامل مختلفی تأثیر دارد. به‌عنوان نمونه دمای موردنیاز در هفته‌های مختلف نگهداری از بوقلمون متفاوت است. در شروع دوره پرورش و در سیستم آشیانه گرم دمای باید حدود 34 الی 36 درجه سانتی‌گراد باشد درحالی‌که این دما را در اواخر هفته اول به 32 درجه سانتی‌گراد است. این دما به‌مرور تا هفته ششم به 18 درجه سانتی‌گراد می‌رسد که تا پایان مدت نگهداری باید همین دما حفظ شود. البته نوع‌ها و نژادهای مختلف با هم فرق دارد. هرکسی که بخواهد به این کار دست بزند باید نوع جوجه‌اش را بشناسد تا زمینه نگهداری را بر آن اساس انتخاب کند. از دیگر عوامل موردنیاز برای نگهداری بوقلمون می‌توان به تهویه و رطوبت، بهداشت و بهسازی برای جلوگیری و پیش‌گیری از بیماری، فضای لازم و وسایل نگهداری جوجه بوقلمون که تقریباً شبیه به وسایل موردنیاز برای پرورش جوجه‌های مرغ است، اشاره کرد.

 انتهای پیام/

R1012189/P1012122/S7,82/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۵۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدصادق خیاطیان، ضمن تأکید بر اینکه صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود، گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند که میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بیش از  ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند. رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود:درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.  خیاطیان درخصوص ترغیب شرکت های بزرگ برای ورود به حوزه دانش بنیان تأکید کرد: یک راهکار این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیاز‌های فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند و راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است. وی ، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و افزود : صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهاد‌های تخصصی، یکی از راهکار‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است.  رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: حوزه معدن یکی از بخش‌های است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویداد‌هایی مانند رویداد چادرو (Chadro 2023) ( رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو) حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. خیاطیان گفت : ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیاز‌های فناورانه را احصا و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.  

دیگر خبرها

  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • هدیه ۲ میلیونی وزیر آموزش و پرورش به حساب معلمان واریز شد
  • سرمایه‌گذاری در بنای تاریخی خانه آصف اردبیل به مزایده گذاشته شد
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته